Rețetă

Plăcintă cu ardei gras și cartofi

Plăcintă cu ardei gras și cartofi - Galbani
Mod de preparare

În primul rând, curățați și spălați cartofii. Apoi, tăiați-i cubulețe mici și coaceți-i în cuptor cu un strop de ulei, cățelul de usturoi și un vârf de sare, la 180 ° C timp de 20 de minute.

Între timp, curățați și spălați ardeii grași, tăiați-i în fâșii și coaceți-i și pe ei la cuptor, cu puțin ulei de măsline și puțină sare, tot la 180 ° C timp de 20 de minute.

Ungeți o formă de copt cu ulei de măsline, întindeți foietajul și puneți-l în frigider.

Bateți ouăle într-un castron, adăugați ardeii grași și cartofii, condimentați cu sare și piper, adăugați Mozzarella Galbani cubulete și amestecați totul bine.

Turnați amestecul peste foietaj, acoperiți totul cu un strat generos de pesmet și coaceți la cuptor la 180 ° C timp de 30 de minute.