Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului

 

Conţinutul site-ului GALBANI este protejat de Copyright.

GALBANI este o marcă înregistrată a S.p.A. Egidio Galbani, licentiat DORNA LACTATE S.A., iar toate textele, pozele, graficele şi alte elemente sunt proprietatea DORNA LACTATE S.A.

Site-urile DORNA LACTATE nu pot fi modificate, copiate, distribuite, transmise şi nici reproduse pe căi electronice, magnetice sau optice, în totalitate sau în parte, fără un acord prealabil primit în scris din partea DORNA LACTATE S.A.

Prin accesarea acestor website-uri, utilizatorii acceptă termenii şi condiţiile de faţă, aflate în conformitate cu legile clauzelor de înlăturare a răspunderii, politicii de protecţie a datelor private şi politicii de cookies.

Utilizatorilor NU le este permis:

  • să folosească aceste site-uri în scopuri nelegale sau interzise de condiţiile de utilizare de faţă sau de legislaţie, norme morale, norme de ordine publică sau bună-credinţă.
  • să folosească orice dispozitive automate ori programe pentru a cataloga, descărca sau reproduce în orice fel, stoca ori distribui conţinutul expus pe aceste site-uri.
  • să facă acţiuni care pot întrerupe funcţionarea site-urilor, pot produce daune, le pot aduce în stare de neutilizare sau interferează cu orice utilizare a site-urilor de către alt utilizator, incluzând, dar fără a ne limita la supraîncarcarea, inundarea, bombardarea cu mailuri ori spargerea site-urilor sau forţarea limitelor de securitate ori a măsurilor de autentificare a utilizatorilor.
  • să obtină acces neautorizat la aceste site-uri prin spargere, minarea parolelor sau prin orice alte mijloace.
  • să adauge porţiuni din aceste site-uri într-un alt site web şi nici să stabilească legături către un alt site. De asemenea, utilizatorilor nu le este permis să stabilească legături dintr-un alt site web către altă pagină decât home page, fără acordul prealabil al DORNA LACTATE A..
  • să vândă dreptul de utilizare sau acces catre site-urile web către o terţă

 

DORNA LACTATE S.A. îşi rezervă dreptul, în mod unilateral, de a înceta sau suspenda accesul către site- uri sau către o parte din acestea, la orice moment, pentru orice motiv sau fără motiv, fără notificare prealabilă şi/sau fără notificare.

Orice date cu caracter personal furnizate de utilizatori, precum numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail, transmise catre DORNA LACTATE, utilizand mijloacele de comunicare din sectiunea Contact, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidenţialitate.

GALBANI şi SC. DORNA LACTATE S.A, precum şi funcţionarii, directorii, agenţii sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-urilor nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestor site-uri sau a conţinutului acestora. DORNA LACTATE S.A. nu îşi asumă nicio responsabilitate şi nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună sau viruşi care ar putea infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestor site-uri sau descărcarea oricărui material, informaţii, text, imagini video sau  fişiere audio de pe aceste site-uri.

Site-urile pot conţine link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea SC DORNA LACTATE SA. Astfel de link-uri pot fi folosite de utilizatori doar cu acordul prealabil al SC DORNA LACTATE SA.

Site-urile pot include şi link-uri către alte site-uri care nu sunt aflate în proprietatea SC DORNA LACTATE SA şi pentru conţinutul cărora DORNA LACTATE SA nu îşi asumă nicio responsabilitate.

SC DORNA LACTATE SA poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Condiţii de Utilizare prin actualizarea acestora. Utilizatorii au obligaţia să respecte oricare şi toate astfel de revizuiri. Este interzisă utilizarea acestor site-uri pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de ameninţare, fals, înşelător, abuziv, de hărţuire, defăimător, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da naştere responsabilităţii civile sau încălca vreo lege. Compania va coopera deplin cu orice autorităţi care aplică legea sau orice ordin judiciar care solicită sau ordonă Companiei să reveleze identitatea persoanelor care postează sau transmit astfel de informaţii sau materiale.

 

Politica de confidenţialitate

 

DORNA LACTATE S.A. prelucreaza datele cu caracter personal conform prevederilor legale în vigoare în România, precum și conform Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Detalii suplimentare cu privire la scopurile și mijloacele prelucrării datelor cu caracter personal, pot fi consultate in pagina dedicată POLITICII PRIVIND UTILIZAREA DATELOR PERSONALE.