Rețetă

Legume umplute la cuptor

Legume umplute la cuptor - Galbani
Mod de preparare

Fierbeți legumele în multă apă cu sare, având grijă să fie cartofii bine fierți. Apoi, scoateți legumele din oală și zdrobiți 2 cartofi.

Tăiați capetele cepelor și scoateți câteva din foile interioare. Apoi, tăiați dovleceii în jumătate pe lungime, îndepărtând miezul acestora.

Într-un bol, amestecați piureul de cartofi cu oul, gălbenușul, Mozzarella Galbani, sare, piper și nucșoară după gust.

Umpleți legumele cu amestecul obținut, presărați pe deasupra pesmet într-un strat generos și coaceți la cuptor la 180 ° C timp de 20 de minute. După acest timp, când legumele sunt gătite, lăsați-le la cuptor pentru două minute cu ușa deschisă.

Apoi, le puteți servi calde. Poftă bună!