Rețetă

Omletă cu ciuperci şi mozzarella

Omletă cu ciuperci şi mozzarella - Galbani
Mod de preparare

Curăţaţi ciupercile şi tăiaţi-le pe lung. Prăjiţi-le în tigaie 5 minute, în ulei cu usturoi, apoi adăugaţi vinul alb şi lăsaţi-l să scadă.

Între timp, tăiaţi Mozzarella Galbani în fâşii subţiri.

Spargeţi ouăle într-un castron şi bateţi-le cu o furculiţă, nu foarte tare.

Luaţi o tigaie cu diametrul de 25 cm şi puneţi la topit o bucățică de unt. Adăugaţi un sfert din ouăle bătute şi prăjiţi la foc potrivit – mic timp de 2 minute. Adăugaţi un sfert din ciuperci şi un sfert din mozzarella în mijlocul omletei. Pliați-o în formă de semilună.

Prăjiţi totul încă 3 minute la foc mic şi repetaţi pentru celelalte 3 porţii. Serviţi omleta caldă, după ce ați presărat arpagicul tăiat rondele.