Rețetă

Risotto cu şofran şi Gorgonzola D.O.P. Galbani

Risotto cu şofran şi Gorgonzola D.O.P. Galbani - Galbani
Mod de preparare

Puneţi într-o cratiţă mare ceapa cu untul și lăsaţi să se rumenească înainte de a adăuga orezul.

Prăjiţi orezul, turnaţi vinul alb şi după ce acesta din urmă se evaporă, adăugaţi supa de carne. Puneţi şofranul şi fierbeţi orezul la foc mic, până când scade tot lichidul.

Faceţi compoziţia mai cremoasă adăugând brânza Grana Padano D.O.P. Galbani şi Gorgonzola D.O.P. Galbani.

Luaţi vasul de pe foc, lăsaţi câteva minute la răcit şi serviţi risotto-ul după ce presăraţi cu arpagic tăiat mărunt.