Rețetă

Supă-cremă de dovleac cu Gorgonzola D.O.P. Galbani

Supă-cremă de dovleac cu Gorgonzola D.O.P. Galbani - Galbani
Mod de preparare

Tocaţi mărunt ceapa şalotă şi prăjiţi-o în untul topit.

Tăiaţi dovleacul cubuleţe şi puneţi-le la prăjit cu ceapa, adăugaţi sare şi lăsaţi să fiarbă la foc mic cel puţin 20 de minute.

Adăugaţi două polonice de supă de legume, apoi pasaţi totul cu blender-ul.

Turnaţi supa-cremă caldă în boluri pentru supă şi puneţi deasupra Gorgonzola D.O.P. Galbani tăiată cubuleţe.

La sfârşit, adăugaţi cubuleţele de pâine ţărănească crocante (tăiaţi pâinea cubuleţe şi prăjiţi-le aproximativ zece minute la 180°C). Serviţi cald.