Mozzarella pane - Galbani
Mod de preparare

Tăiaţi 8 felii de pâine egale, groase de aproximativ 1 cm, apoi îndepărtați coaja.

Puneţi o felie de brânză între două felii de pâine, presăraţi puţină făină pe sandvişurile proaspăt create, în special pe porţiunea tăiată. Pe măsură ce sandvişurile sunt gata, aşezaţi-le într-un singur strat pe un platou.

Bateţi ouăle cu cinci linguri de lapte şi turnaţi-le peste sandvişuri. Întoarceţi
încet sandvişurile de pe o parte pe alta de mai multe ori şi lăsaţi-le până când tot
amestecul cu ou este absorbit.

Aşezaţi pe foc cratița cu mult ulei şi, când acesta s-a încins (180°C), puneţi
sandvişurile la prăjit, întorcându-le o dată şi lăsându-le să se prăjească 4-5 minute
în total, până când se rumenesc bine. Scurgeţi-le, serviţi-le fierbinţi.