Rețetă

Rulouri cu mozzarella, dovlecei și busuioc

Rulouri cu mozzarella, dovlecei și busuioc - Galbani
Mod de preparare

Spălați dovleceii, îndepărtați codițele și tăiați-i în felii foarte subțiri pe lungime folosind un decojitor de cartofi. Presărați sare și piper și ungeți, cu pensula, cu puțin ulei de măsline extravirgin.

Tăiați Mozzarella Galbani în felii lungi cât dovleceii. Faceți același lucru cu aluatul de foietaj pentru a obține fâșii la fel de lungi ca dovleceii.

Luați o fâșie de foietaj și așezați deasupra un strat de dovlecei, câteva frunze de busuioc tocate și un strat subțire de mozzarella. Tăiați fâșiile în jumătate și răsuciți-le pentru a obține două rulouri din fiecare bucată. Repetați pentru a consuma toate ingredientele.

Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt și aranjați rulourile vertical unul lângă altul ca un buchet de trandafiri. Coaceți în cuptor la 180 ° C pentru aproximativ 35/40 minute.

Se lasă să se răcească ușor înainte de servire.