Rețetă

Paste Biancoverde cu mozzarella

Paste Biancoverde cu mozzarella - Galbani
Mod de preparare

Spălaţi şi uscaţi rucola, apoi tăiaţi-o în fâşii subţiri.

Puneţi apa la fiert pentru paste și când dă în clocot, adăugaţi puţină sare, apoi puneţi rigatoni.

Încingeţi uleiul în tigaie, adăugați un căţel de usturoi curăţat şi zdrobit uşor şi aproximativ jumătate din rucola. Scoateţi usturoiul când începe să se rumenească.

Scurgeţi pastele şi puneţi-le în tigaie cu ulei aromatizat.

Adăugaţi fâşiile de rucola rămase.

Puneţi pastele în farfurie, presăraţi Mozzarella Galbani tăiată cubuleţe și piper proaspăt măcinat din abundenţă şi serviţi imediat.