Lasagna la cuptor - Galbani
Mod de preparare

Tocaţi ceapa, morcovul şi ţelina şi prăjiţi-le puţin în tigaie cu ulei de măsline şi unt.

Adăugaţi carnea tocată şi prăjiţi-o câteva minute la foc iute. Adăugaţi vinul roşu şi
lăsaţi-l să scadă la foc iute.

Adăugaţi apoi sos de roşii, supă, piper şi un vârf de cuţit de sare şi lăsaţi la fiert în tigaia parţial acoperită cel puţin 2 ore, amestecând din când în când şi adăugând supa rămasă.

Tapetaţi o tavă cu hârtie de copt şi puneți alternativ o foaie de paste, apoi un strat de sos bolognez, apoi un strat de Mozzarella Galbani tăiată în bucăți mici. Puneţi deasupra ultimul strat de Mozzarella Galbani, presăraţi Parmigiano Reggiano D.O.P. şi adăugați câteva bucăți de unt.

Coaceți la cuptor la 200° C timp de 40 de minute.