Rețetă

Orez cu mazăre şi mozzarella

Orez cu mazăre şi mozzarella - Galbani
Mod de preparare

Topiţi untul, adăugați o lingură de ulei într-o cratiţă şi prăjiţi prazul tăiat mărunt.

Adăugaţi slănina tăiată cubuleţe, pătrunjelul tocat mărunt şi, la sfârşit, mazărea curăţată de păstăi. Lăsaţi-le să se pătrundă.

Apoi puneți un polonic de supă şi lăsaţi la fiert 5 minute la foc lent. Adăugaţi orezul şi mai multă supă, sare şi piper.

Fierbeţi orezul pe jumătate şi mai adăugaţi supă dacă compoziția este prea groasă.

Când mâncarea este gata opriţi focul. O puteţi face mai cremoasă cu o bucățică de unt, Parmigiano Reggiano D.O.P. şi Mozzarella Galbani.