Rețetă

Lasagna cu mozzarella și legume

Lasagna cu mozzarella și legume - Galbani
Mod de preparare

Se prăjește un cățel de usturoi, ușor zdrobit, în trei linguri de ulei împreună cu câteva frunze de cimbru într-o tigaie antiaderentă până se rumenesc.

Se adaugă legumele și se călesc aproximativ 5 minute la foc mediu. Se condimentează cu sare și piper, apoi se ia tigaia de pe foc pentru a se lăsa să se răcească.

Separat, tăiați foile de lasagna în dreptunghiuri de aproximativ 2-3 centimetri. Se fierb foile tăiate dreptunghiuri în apă clocotită cu sare și se scurg bine.

Asezonați cu un strop de ulei și pregătiți lasagna după cum urmează: aranjați un prim dreptunghi pe un platou de servit, așezați o felie de mozzarella deasupra și acoperiți-o cu un al doilea dreptunghi de lasagna. Completați cu o jumătate de lingură de legume tăiate julienne și o crenguță de cimbru.

Serviți lasagna cu mozzarella și legume la temperatura camerei.