Rețetă

Bruschete cu Gorgonzola D.O.P. Galbani

Bruschete cu Gorgonzola D.O.P. Galbani - Galbani
Mod de preparare

Tăiaţi pâinea în felii groase de aproximativ 1 cm.

Spargeți nucile şi tocaţi-le mari.

Zdrobiţi Gorgonzola D.O.P. Galbani cu o furculiţă până se înmoaie. Întindeţi brânza pe felii şi presăraţi pe deasupra nuci.

Aşezaţi feliile pe o tavă acoperită cu o folie de aluminiu şi coaceţi la 200°C timp de 5 minute.

Curăţaţi para, scoateţi partea cu sâmburii, tăiaţi para în cubuleţe egale şi puneţi-le în zeama de lămâie diluată într-un pahar cu apă.

După ce aţi scos feliile din cuptor, scurgeţi bine cubuleţele de pară şi
puneţi câte unul pe fiecare felie. Serviţi feliile fierbinți.