Rețetă

Tiramisu cu căpşune la pahar

Tiramisu cu căpşune la pahar - Galbani
Mod de preparare

Spălaţi bine căpşunele şi menta.

Alegeţi cele mai frumoase frunze de mentă şi puneți-le deoparte. Curăţaţi căpşunele de frunze, tăiaţi-le în patru şi puneţi-le într-un bol. Adăugaţi zahărul şi amestecaţi bine. Lăsaţi-le la frigider o jumătate de oră, ca să absoarbă zahărul şi să-şi lase sucul.

Între timp, tocaţi menta în bucăţi mari şi adăugaţi Mascarpone Galbani, amestecat cu o furculiţă, pentru a se înmuia.

Pentru servire, luaţi patru pahare transparente şi aşezaţi căpşunele pe fundul acestora, umplându-le până la jumătate. Alegeţi cornetul de ornat cu forma preferată, umpleţi sacul de patiserie cu mascarpone cu mentă şi ornaţi paharele.

Înainte de servire, presăraţi pe Mascarpone Galbani piper negru măcinat fin şi ornaţi cu frunzele de mentă puse deoparte.