Pizza Tricoloră - Galbani
Mod de preparare

Dizolvaţi drojdia şi zahărul într-o ceaşcă cu apă călduţă, iar sarea într-o altă ceaşcă cu apă.

Aşezaţi făina pe suprafaţa de lucru, dându-i forma clasică de movilă. Faceţi o gropiţă în mijlocul acesteia şi puneţi în ea conţinutul celor două ceşti, adăugaţi uleiul şi frământaţi energic, adăugând apă şi făină dacă este necesar, până când obţineţi un aluat neted şi elastic. Puneţi aluatul într-un castron pe fundul căruia aţi presărat făină şi acoperiţi cu o pânză. Lăsaţi aluatul să crească cel puţin o oră, până când îşi dublează volumul.

Împărţiţi aluatul în 4 părţi şi întindeţi-o pe fiecare dintre ele în formă de disc cu grosime variabilă, după preferinţe.

Puneți pe blatul de pizza sosul de roșii asezonat cu ulei de măsline extravirgin, sare și piper. Ornați cu Mozzarella Galbani tăiată cubulețe, în mod uniform.

Coaceţi la 250°C timp de 10 minute.
Scoateţi pizza din cuptor şi ornaţi cu roşiile mici marinate.
Coaceţi încă 5 minute şi ornaţi cu rucola în momentul servirii.