Rețetă

Brioșe glazurate cu mascarpone

Brioșe glazurate cu mascarpone - Galbani
Mod de preparare

Într-un castron, bateți untul, gălbenușurile și zahărul cu un mixer electric până când amestecul devine cremos și rigid.

Adăugați în ploaie făina, praful de copt, un praf de sare și esența de vanilie. Apoi, începeți să amestecați cu o spatulă învârtind compoziția delicat, cu mișcări de jos în sus.

Se toarnă amestecul în opt forme de brioșe și se coace în cuptor la 170 ° C timp de 20 de minute. Se lasă să se răcească în totalitate.

Amestecați brânza Mascarpone Galbani cu o spatulă pentru a o înmuia, adăugați smântâna și bateți cu un mixer electric până când amestecul devine cremos și rigid.

Puneți compoziția într-un coș pentru ornat și decorați partea superioară a brioșei cu o cantitate generoasă de cremă cu mascarpone, chipsuri de ciocolată albă și ouă de ciocolată.